O NAMA AKTIVNOSTI GOSTI N0V0STI GALERIJA KONTAKT English
 
Lucie Hornova

 

Lucie Hornova je klinički psiholog i sertifikovani sistemski porodični psihoterapeut. Ima dugogodišnje iskustvo u radu sa zavisnicima i njihovim porodicama u Velikoj Britaniji i Češkoj  Republici.

2008. godine osnovala je i od tada vodi tim kliničkih psihologa, psihoterapeuta i drugih stručnjaka koji u svom radu koriste dijaloške ideje i kolaborativne pristupe. Tim blisko sarađuje sa zdravstvenim sistemom i bavi se širokim spektrom klijenata, uključujuc´i porodice sa visokim nivoom nasilja, psihosomatskim bolestima i porodice koje su se pokazale rezistentnim na različite druge tretmane. Saradnja sa socijalnim službama, sudovima, školama, lekarima, nevladinim organizacijama itd. je ključni aspekt njihovog rada.

Lucie je registrovani trener kliničke psihologije i sertifikovani sistemski supervisor, sa diplomom Tavistock klinike u Londonu.  Radi kao supervizor i trener na lokalnom i međunarodnom nivou.

 

Predstavnik je Češke Republike u Evropskoj asocijaciji za porodičnu terapiju ( EFTA) od 2006.godine, a aktuelno je član Glavnog odbora EFTA.

Lucie i njen tim deo su su petogodišnjeg istraživačkog projekta sa TAOS institutom pod nadzorom Sheile McNamee koji se bavi  kvalitativnim istraživanjem ko-terapije u dijaloškom pristupu, rezultat koga će biti doktorska disertacija koju očekuje da odbrani tokom 2020.godine.

Lucie predaje kliničku psihologiju i dijaloške pristupe na nekoliko univerziteta u Češkoj Republici.


  eap

efta

AST


ASOCIJACIJA SISTEMSKIH TERAPEUTA

Kralja Milana 4,
11 000 Beograd, Srbija

tel: +381 633 28931
e-mail: astcentar@gmail.com

 
European Association
for Psychotherapy
European Family Therapy Association
Training Institutes Chamber
Asocijacija Sistemskih
Terapeuta